Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Hamtaro

Omdat ze zijn verhuisd wil Hamtaro, de nieuwsgierige hamster van vijfdeklasser Laura, op pad om de nieuwe buren te ontmoeten. Terwijl Laura samen met haar ouders van een tussendoortje geniet, glipt Hamtaro uit zijn kooi. Al knagend komt hij uiteindelijk op het dak terecht en via de regenpijp glijdt hij naar beneden, waar hij op de kop van Bernard, de hond van Laura, belandt.

Eenmaal buiten ontmoet Hamtaro zijn hamsterbuur Oxnard. Samen komen ze Boss tegen, een stevige veldhamster die onder de grond woont. Boss geeft ze een rondleiding door zijn schuilplaats. Daarna bekent hij dat hij verliefd is op een alleraardigst hamstertje Bijou, maar hij weet niet hoe hij dat moet aanpakken. Hamtaro heeft wel een idee en met zijn drieŽn gaan ze naar Bijou. Maar op het 'moment suprème' weet Boss bijna geen zinnig woord te zingen en snel schiet Hamtaro hem te hulp met een Ham-Ham liedje. Boss denkt dat hij het helemaal gemaakt heeft bij Bijou, maar wat hij niet heeft gezien is dat Bijou een knipoogje gaf aan Hamtaro.

Die avond deelt Laura haar gebeurtenissen van de dag met Hamtaro. Ze vertelt dat ze een nieuwe vriendin, Katja, heeft ontmoet terwijl ze inkopen aan het doen was in de dierenwinkel. Dat schrijft Laura allemaal in haar dagboek. Ze heeft er echter geen idee van dat Hamtaro die dag ook nieuwe vrienden heeft gemaakt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!