Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Het Ham-Ham Clubhuis

Op Laura's eerste schooldag kan Hamtaro Laura niet helpen met het kiezen van de perfect kleding, maar hij besluit wel om die dag op haar school een oogje op haar te houden. Maar al snel wordt zijn aandacht afgeleid als hij in de tuin zijn nieuwe vriendjes Oxnard en Boss tegenkomt. Boss geeft Oxnard een stevige training in uithoudingsvermogen en Hamtaro moet meedoen met de training. Daarna stelt Boss Hamtaro voor aan nog meer hamstervriendjes.

Plotseling breekt er noodweer los en met zijn allen schuilen ze onder een boom om droog te blijven. Wat ze echter niet gezien hebben, is dat er een kat in de boom zit. De kat springt uit de boom en gillend rennen de hamstertjes weg. Het jongste hamstertje, Penelope, valt en Hamtaro aarzelt geen moment om haar te redden. Met gevaar voor eigen leven duikt hij voor de kat en leidt hij de kat weg bij Penelope. Even lijkt Hamtaro in de val te zitten omdat een beek zijn pad kruist, maar met een reuzensprong springt hij over de kat heen en de kat belandt vervolgens in het water. Hamtaro is de held van de dag! Boss neemt iedereen mee naar zijn schuilplaats, waar het een behoorlijke puinzooi is. Howdy zet iedereen aan het werk om het huisje van Boss op te ruimen. Hamtaro heeft een fantastisch idee: de schuilplaats kan hun Ham-Ham Clubhuis worden!

Die avond vertelt Laura Hamtaro over haar dag en hij leert dat Laura's nieuwe vrienden ook hamsters als huisdieren hebben. Hij zal ze binnenkort vast allemaal wel zien in het nieuwe Ham-Ham Clubhuis!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!