Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Ruzie in het Clubhuis

Nadat het Ham-Ham clubhuis is opengegaan, ontmoet Hamtaro elke dag nieuwe hamsters. Maar met de aanwezigheid van steeds meer hamsters wil het wel eens voorkomen dat er twee persoonlijkheden een beetje botsen. Als het daardoor weer eens een gekkenhuis wordt in het clubhuis, heeft Boss het helemaal gehad en gooit hij iedereen eruit.

Ondertussen heeft Laura haar wiskundeproefwerk teruggekregen. Ze heeft een 10 gehaald! Ze is apetrots op dit resultaat. Ze wil het zo snel mogelijk aan haar ouders vertellen, maar die hebben het te druk met hun werk, waardoor Laura zich een beetje gekwetst voelt. Laura's vriendin Katja stelt voor dat ze het dan maar aan Hamtaro moeten laten zien, die zal vast wel blij voor haar zijn. Zo gezegd, zo gedaan en Laura voelt zich daardoor weer wat beter. Hamtaro voelt zich ook meteen een stuk prettiger en besluit naar het huisje van Boss te gaan om zijn verontschuldigingen aan te bieden voor de misverstanden van eerder die ochtend. Eenmaal daar ontdekken hij en de andere hamsters dat Boss er niet is. Boss heeft zichzelf in de nesten gewerkt en hangt hoog in een boom aan een takje. Hamtaro klimt de boom in om Boss te redden, maar samen vallen ze naar beneden. Gelukkig hebben de andere Ham-Hams ook niet stilgezeten en als echte brandweermannen vangen ze de twee hamsters op in een vangnet van bladeren. De hamsters bieden elkaar hun verontschuldigingen voor de gebeurtenissen van die ochtend en iedereen is weer vrolijk en blij.

Die avond hebben Laura's ouders eindelijk tijd om even naar hun dochter te luisteren. Ze kunnen het bijna niet geloven dat Laura een 10 heeft gehaald. Hamtaro is ook blij en heeft geleerd dat als echte vrienden elkaar steunen, alles op zijn pootjes terechtkomt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!