Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Diamanten van Suiker

Op een dag, luisterend naar Laura en Katja die voor de avond een barbecue plannen, wordt Hamtaro helemaal gek op iets wat de meisjes eten - een schitterend snoepje met de naam "Diamanten van Suiker". Hamtaro gaat naar het Ham-Ham Clubhuis en vraagt zijn vriendjes of iemand gehoord heeft van deze diamanten. Na diverse theorieën van de hamsters, is Boss er van overtuigd dat de snoepjes uit de lucht komen vallen en dat ze 's nachts de grootste kans hebben om ze te zien.

Later die avond, terwijl Laura, Katja en hun families genieten van de barbecue, plannen de Ham-Hams ook een picknick en gaan ze op pad om wat snoepjes te vangen. Na een hamsterpiramide en veel gespring, besluiten ze om de vallende sterren te achtervolgen, maar ze slagen er niet in om ook maar één snoepje te pakken te krijgen.

Ook Laura en Katja zien de vallende sterren en doen een wens. Later die avond vertelt Laura alles aan Hamtaro. Als Hamtaro hoort over de wensen weet hij hoe hij de volgende keer een "Diamant van Suiker" te pakken moet krijgen. Hij wenst gewoon dat er dan een voor zijn voetjes valt!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!