Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Dappere Cappy

Ondanks dat hij een gelukkig en tevreden hamsterleventje leidt en zijn baasjes heel veel om hem geven, voelt de jonge Cappy zich toch wat rusteloos en besluit hij om het huis te verlaten en naar het clubhuis te gaan. Hij hangt een beetje bij Boss in de buurt rond en fantaseert over het vrije en eenzame bestaan als een veldhamster zoals Boss. Uitgeput valt hij in slaap en te laat wordt hij weer wakker. Hij durft niet meer terug te gaan naar zijn baasjes en besluit om dan maar als veldhamster te gaan leven.

De andere Ham-Hams weten even niet wat ze hier mee aan moeten. Moeten ze Cappy zijn gang laten gaan en laten ervaren hoe het is om als een veldhamster te leven of moeten ze hem dit gekke idee uit zijn hoofd praten? Uiteindelijk besluiten ze om toch maar op hem in te praten en hoewel Cappy bang is dat hij uitgescholden zal worden door zijn baasjes, gaat hij toch maar terug naar huis. Natuurlijk zijn zijn baasjes dolblij als hij weer heelhuids thuis is.

Ondertussen is Laura op bezoek gegaan bij Katja om zich te verontschuldigen voor het per ongeluk verscheuren van een tekening eerder die dag op school. Maar Katja is helemaal niet boos op Laura en Laura realiseert zich dat ze zich voor niets bang had gevoeld voor de reactie van Katja. Zowel Laura als Cappy hebben beiden een belangrijke les geleerd over vriendschap.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!