Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Hamtaro kom toch thuis

Op een dag neemt Laura Hamtaro mee naar buiten voor wandeling. Laura draagt haar favoriete rode lint, dat ongemerkt afwaait en in een doos van een verhuizing terechtkomt. Hamtaro ziet het gebeuren en springt in de doos om het lint te redden, maar Hamtaro en het lint worden ingepakt in de doos. De verhuiswagen neemt de doos met Hamtaro mee het platteland op. De wagen hobbelt flink en Hamtaro en het lint vliegen uit de doos en belanden op de weg in de sneeuw. Hamtaro gaat door de sneeuwstorm op pad, maar al snel stort hij uitgeput in elkaar. Gelukkig wordt hij gevonden door een vriendelijke man en zijn hond, die hem lekker verzorgen en weer op de been helpen.

Ondertussen zijn de Ham-ham vriendjes druk bezig met de verspreiding van "Hamster Gezocht" posters in een poging om Hamtaro terug te vinden.

Spoedig is Hamtaro weer fit genoeg om op reis te gaan en hij neemt afscheid van de oude man en zijn hond. Terwijl hij zijn weg naar huis probeert terug te vinden, loopt Hamtaro Jingle tegen het lijf en samen reizen ze verder op de rug van Herbert, een roze varken. Ze ontmoeten een de zwervende hamster, Sabu, die Hamtaro herkent van de posters. Sabu vraagt zijn goede vriendin, de duif Francoise, om Hamtaro naar huis te vliegen, maar Francoise vertrekt te snel. Hamtaro rent snel achter de duif aan. Eindelijk bereikt Hamtaro weer zijn thuis en een dolgelukkige hereniging met de Ham-hams en zijn baasje Laura volgt.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!