Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De bril van papa is zoek

Nadat Laura's vader zijn favoriete bril is verloren, gaat hij samen met Laura naar de opticiën voor een nieuwe bril. Nadat hij verscheidene brillen heeft geprobeerd, besluit de gefrusteerde meneer Haruna eerst nog even verder te zoeken naar zijn verloren bril.

De hamster Dexter, die in de brillenwinkel woont en zelf ook een bril draagt, heeft medelijden met de vader van Laura en overtuigt Hamtaro, die stiekem in de capuchon van Laura was gekropen, om ook naar de bril te gaan zoeken. Hamtaro ziet bij het busstation een voor hem bekende bril liggen en samen met Boss en Oxnard proberen ze de bril naar huis te dragen. Maar na diverse benarde situaties zoals een woedende hond, een langsrijdende vrachtwagen en tot slot nog een roekeloze motorrijder, is er van de bril niet veel meer over. Gelukkig blijkt het niet de bril van Laura's vader te zijn , want hij heeft zijn oude bril teruggevonden.

Om hun mislukking een beetje te vergeten maakt Dexter van de gesneuvelde bril allerlei verschillende modieuze brillen voor de Ham-Hams.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!