Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Over de regenboog

Op een druilirige regenachtige dag ligt Laura's goede vriendin Katja in het ziekenhuis. Als de lucht weer opklaart verschijnt er een prachtige regenboog in de lucht en Laura wil graag dat Katja de regenboog ook kan zien, maar helaas gaat dat niet omdat ze in het ziekenhuis ligt.

Bij het Ham-Ham clubhuis hebben de meeste hamsters de regenboog ook gezien, alleen Bijou niet. De opschepperige Boss belooft haar dat hij wel een regenboog voor haar zal vinden en dat ze samen over de regenboog zullen lopen. Boss en de andere hamsters zoeken overal, maar ze kunnen geen regenboog vinden. Uiteindelijk vragen ze maar de wijze raad van Elder-Ham die hen vertelt dat ze de volgende dag naar het dak van een specifiek gebouw moeten gaan. Als ze de volgende dag naar het dak van dat gebouw gaan zien ze niet veel meer dan een grijze lucht en regent het nog steeds. Verscheidene hamsters zijn teleurgesteld en gaan weg, maar uiteindelijk stopt het met regenen en klaart de lucht op. Het zonnetje breekt door en de hamsters genieten van een blauwe lucht met een schitterende regenboog. In het glas op het dak ziet Hamtaro de spiegeling van de regenboog en ze lopen over de regenboog heen.

Katja is weer beter en samen met Laura ziet ze ook de regenboog, die ze beschouwen als een kleurrijke bevestiging van hun goede vriendschap.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!