Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Op lieve Penelope passen

Pashmina moet met haar baasje mee, dus kan ze vandaag niet op Penelope passen. Om indruk te maken op Pashmina bieden Dexter en Howdy zich aan als oppassers, zodat Penelope net alleen zal zijn. Howdy en Dexter zijn echter meer bezig met een wedstrijdje 'wie is de beste babysitter' dan dat ze Penelope letten. In een onbewaakt ogenblik loopt Penelope we. Als Howdy en Dexter ontdekken dat Penelope weg is blijven ze echter bekvechten en geven ze elkaar de schuld van har verdwijning. Ondertussen zijn de andere Ham-Hams al naarstig op zoek naar de vermiste Penelope.

Uiteindelijk gaan Dexter en Howdy ook op zoek, maar de andere Ham-Hams vinden Penelope, die in een hol was gevallen, als eerste. In eerste instantie zijn ze boos op de twee jongens omdat ze niet goed genoeg op Penelope hebben gelet, maar als ze de twee uitgeputte hamsters zien zitten realiseren ze zich dat Dexter en Howdy net zo veel om Penelope geven als zij. De rest van de dag spelen ze lekker in de speeltuin, maar aan het eind van de dag is Penelope blij als Pashmina weer terug is.

Laura en Katja nemen in de stad een verdwaald jongetje op sleeptouw. Gelukkig komen ze later de moeder van het jongetje tegen en ook daar volgt een blijde hereniging.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!