Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Vaarwel Bijou

Als Maria, het baasje van Bijou, besluit om terug te keren naar Frankrijk om pianolessen te volgen, moet Bijou afscheid nemen van haar Ham-Ham vriendjes. Ze vindt het moeilijk om deze niet zo leuke boodschap te vertellen en als ze het uiteindelijk durft, schrikken de hamsters. Boss is er helemaal erg aan toe en vanwege zijn gebroken hart stopt hij met eten en gaat hij volkomen ontredderd in bed liggen.

Als de dag nadert, besluiten de Ham-Hams om zich sterk op te stellen en een gedenkwaardig afscheidsfeestje te organiseren voor Bijou. Toch zijn ze diep in hun hart erg verdrietig om het aanstaande vertrek van Bijou. Toch werken ze allemaal, zelfs Boss, mee aan de voorbereiding voor het feestje en iedereen maakt een cadeautje voor Bijou. Als ze de cadeautjes aan Bijou hebben gegeven, geeft Bijou ze allemaal een afscheidslintje en vertrekt ze zonder afscheid te nemen.

Tot hun verrassing vinden de Ham-Hams de volgende dag hun cadeautjes voor Bijou terug in het clubhuis. Bijou is niet weggegaan omdat Maria op het allerlaatste moment heeft besloten om niet te verhuizen. Alle hamsters zijn heel erg blij, vooral Boss! Maar nog steeds durft hij er niet voor uit te komen dat hij tot over zijn oren verliefd is op Bijou.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!