Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De vliegende ham-hams

Hamtaro wil leren vliegen nadat Jingle hem heeft verteld over "De Legende van de Vliegende Hamster." Als ze dan ook nog op de zolder van Panda's huis een poster vinden van deze speciale hamster staat zijn besluit helemaal vast.

Ondertussen probeert Laura een ontwerp te bedenken voor de tuin voor een schoolwedstrijd. Als ze in het park een schets op de grond ziet van een vliegende hamster weet ze het meteen! Die schets is gemaakt door Hamtaro in een uiterste poging om zijn Ham-Ham vriendjes te overtuigen van zijn gelijk dat hamsters kunnen vliegen. Niet veel later probeert Hamtaro op diverse manieren de lucht in te komen, maar pogingen met paraplu's en een waaier mislukken.

Panda heeft het tweede stuk van de poster gevonden waarop duidelijk te zien is dat de vliegende hamster was voorzien van ballonnen. Bij een winkelcentrum zien ze een speelgoedaap met ballonnen aan zijn pet. Als een onvoorzichtige klant tegen de aap aan loopt, raakt de pet met de ballonnen los en vliegt omhoog. Snel rent Hamtaro achter de ballonnen aan en hij kan nog net op tijd in een boom klimmen en de pet vastpakken. Snel klimmen alle hamsters aan boord van de pet en niet veel later vliegen ze hoog door de lucht. Als ze over de school van Laura vliegen, zien ze het resultaat van Laura's tuinontwerp: een vliegende hamster!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!