Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De Bloesemvriend

Op een zondag gaan Laura's en Katja's families naar het park om te picknicken onder de mooie kersenbloesems. Ook de Ham-Hams besluiten te gaan picknicken. Op het laatste moment zegt Bijou echter af omdat haar baasje ziek is, waardoor Boss met een gebroken hart achterblijft in het clubhuis.

Laura's vader en Katja's vader lopen vooruit om een mooi plekje uit te zoeken. Dit vergeten ze echter al gauw als ze door hun opschepperij een wedstrijdje optrekken aan de rekstokken gaan doen, waardoor er geen enkel mooi plekje meer over is. Noodgedwongen vind de picknick dan ook plaats onder een verdroogde dorre kerseboom. De meisjes vinden het niet echt gezellig omdat hun vaders telkens weer met elkaar bekvechten. Uiteindelijk voelen de vaders zich schuldig om hun gedrag. Na het eten proberen de meisjes de sfeer wat op te vrolijken met een liedje en dat lijkt te werken.

Ook de picknick van de hamsters is niet al te vrolijk, maar als ze het gezang van Laura en Katja horen worden ze ook weer vrolijker. Uiteindelijk zingt iedereen gezellig mee en spontaan begint de boom te bloeien. Na een stille hint van Snoozer is Boss naar de picknick gegaan en de Ham-Hams besluiten om naar Bijou's huis te gaan en haar de mooie bloesems te laten zien.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!