Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Hamsters in het aquarium

Op een avond leest Laura Hamtaro een sprookje voor, maar Laura valt in slaap voor het verhaal af is. De volgende dag gaan Laura en Katja naar het Aquarium met hun vaders en een aantal Ham-Hams gaan stiekem mee. In het Aquarium zijn de hamsters diep onder de indruk van de vreemde zeewezens, maar Hamtaro herkent deze plek uit het sprokkje dat Laura de vorige avond had voorgelezen.

Als Bijou door haar nieuwsgierigheid er stiekem tussenuit knijpt, gaan Oxnard, Boss en Hamtaro naar haar op zoek. Hamtaro is niet verrast als ze bij een show komen waarin het sprookje wordt gespeeld. In het verhaal dat Hamtaro zich herinnert, brengt een jongetje een speciale zeeschildpad terug naar het magische onderwater koninkrijk en in ruil voor zijn daad geeft een jonge prins het jongetje een doos die hij nooit mag openen. Helaas ziet Hamtaro in het Aquarium de rest van het sprookje, waarin het jongetje de doos opent en een geheimzinnige rookwolk hem in een oude man verandert. Bang dat het Aquarium hetzelfde met hen zal doen, rent Hamtaro snel naar Laura om haar te waarschuwen.

Laura en Katja staan op het punt om hun verrassingsdoos van het Aquarium te openen. Als Hamtaro dat ziet staat hij doodsangsten uit, maar gelukkig lijken zijn angsten ongegrond. In de doosjes zit een herinnering aan het Aquarium bezoek. Al met al was het een dag vol plezier, maar voor de kleine hamstertjes was het Aquarium, of beter gezegd het sprookje, allemaal iets te veel van het goede.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!