Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

De haan het hof maken

Meneer Yoshi, Laura's leraar, moet alsmaar denken aan Charlotte, de mooie vrouw die hij tegenkwam tijdens het incidentje met de op hol geslagen kippen. De Ham-Ham meisjes, die van nature erg romatisch aangelegd zijn, gaan op zoek naar Charlotte. Ze komen tot de ontdekking dat Charlotte uit een zeer welgestelde familie komt en dat haar vader behoorlijk dominant is. Haar vader is op zoek naar de juiste man voor Charlotte en organiseert een speciale ontmoeting om haar voor te stellen aan Chad Baldwin. De meisjeshamsters besluiten om de uitnodiging te onderscheppen en leveren deze af bij meneer Yoshi. Als meneer Yoshi de brief krijgt denkt hij dat het een plannetje van zijn moeder is. Hij gaat snel naar de afspraak heen om deze af te zeggen, maar als hij daar is ziet hij Charlotte, het meisje van dromen. Haar vader is echter nogal kwaad als hij er achter komt dat meneer Yoshi niet Chad Baldwin is. Als hij dan ook nog eens tot de ontdekking komt dat meneer Yoshi doodsbang is voor kippen, is hij nog meer beledigd. De haan is namelijk het symbool van zijn familie!!

De situatie loopt nog verder uit de hand doordat kleine kuikentjes de Ham-Hams beginnen te terroriseren, die een oogje in het zeil houden bij meneer Yoshi. Er onstaat een wilde achtervolging, maar de Ham-Hams zijn de kuikentjes te slim af en de kuikentjes komen in de vijver terecht. Als meneer Yoshi de kuikentjes ziet die in doodsangst verkeren, overwint hij zijn angst en redt hij de kuikentjes uit de vijver. En dat terwijl hij zelf eigenlijk niet eens kan zwemmen. Gelukkig voor hem blijkt de vijver niet zo diep te zijn.

De kuikentjes zijn weer in veiligheid maar meneer Yoshi is drijfnat. En Charlotte's vader gooit hem ook nog eens het huis uit. Later die dag krijgt meneer Yoshi een brief van Charlotte waarin ze hem bedankt voor zijn heldhaftige optreden en hem vertelt dat ze hem heel graag weer wil zien.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!