Hamtaro Paradijs
Info
Nieuws
De Ham-Hams
Karakters
Relaties
Woordenlijst
Samenvattingen
Titelsongs
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Animated Gifs
Kleurplaten
Stickers
OnlineGames/Fun
Hamtaro's Day Out
Online kleuren
Woordzoeker
Schuifpuzzel

Het verloren medaillon

Nadat Laura's ouders ruzie hebben gehad, gaat Laura samen met haar vader naar buiten. Terwijl een bezorgde Hamtaro de twee ziet vertrekken, verschijnt de Ham-dichter Jingle. Ondertussen gaan Laura en haar vader naar het warenhuis en ze kopen een een mooi medaillon voor hun moeder om het weer goed te maken, maar als ze thuis komen ontdekt Laura dat ze het cadeautje zijn verloren.

Hamtaro hoort dit en is vastbesloten om het medaillon weer terug te vinden, dus schakelt hij de hulp van wat andere Ham-Hams in om 's nachts te gaan zoeken in het warenhuis. Maar echt veel succes heeft hun zoektocht niet, totdat Jingle weer opduikt die op zijn rug het hartvormige medaillon draagt. Hij vindt het wel makkelijk zo'n rugzak waar hij van alles en nog wat in kan vervoeren.

De volgende morgen wordt Laura wakker en tot haar verrassing ligt het cadeautje netjes verpakt naast haar kussen. Samen met haar vader geeft ze het cadeautje aan haar moeder, die er heel erg blij mee is. Ook Laura's moeder heeft een cadeautje voor de hun, twee mooie t-shirts. Jingle zingt dat het geluk altijd al in de buurt is en de hamsters weten nu dat dat waar is.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!